Two new Zwackhiomyces (Xanthopyreniaceae, Ascomycota) species of lichenicolous fungi from Esfahan Province, Iran - Kondratyuk, S.Y.; Zarei-Darki, B.; Khazheddin, S.J. (Український ботанічний журнал, 2011)
Наведено описи, порівняння з близькоспорідненими видами та ілюстрації двох нових для науки видів роду Zwackhiomyces (зокрема: Z. esfahanensis S.Y. Kondr. & B. ZareiDarki та Z. zareii S.Y. Kondr.). Крім того, вперше для Ірану наведено три види: лишайник (Caloplaca intrudens H. Magn.) та два види ліхенофільних грибів (Zwackhiomyces sphinctrinoides (Zwackh) Grube & Hafellner і Zwackhiomyces coepulonus (Norman) Grube & R. Sant.), а також для провінції Есфахан (один вид лишайника — Protoparmeiopsis garovaglii (Körb.) S.Y. Kondr. та два види ліхенофільних грибів — Arthonia molendoi (Heufl. ex Frauenf.) R. Sant. і Muelleriella pygmaeum (Körb.) D. Hawksw.). Три види ліхенофільних грибів (Zwackhiomycessphinctrinoides, Lichenoconium erodens M.S. Christ. & D.L. Hawksw. та L. lecanorae (Jaap) D.L. Hawksw.) указані вперше для Казахстану.