New for Ukraine records of fungi (Ascomycota) from the Gorgany Nature Reserve - Hayova, V.P. (Український ботанічний журнал, 2011)
У статті наведено 10 нових для України видів аскоміцетів, зібраних у природному заповіднику "Ґорґани": Actinocladium rhodosporum, Anisogramma virgultorum, Anthostoma amoenum, Bactrodesmium betulicola, Diaporthe larseniana, Eupropolella vaccinii, Нerpotrichia macrotricha, Мassaria aucupariae, Мonodictys paradoxa і Taeniolella alta. Подано їх короткі описи, живильні рослини, субстрати, місцезнаходження, дані щодо загального поширення та оригінальні ілюстрації.