On taxonomic position of two little-known warm-temperate trametoid fungi - Zmitrovich, I.V. (Український ботанічний журнал, 2011)
У результаті здійснених порівняльно-морфологічних досліджень визначено таксономічну позицію двох рідкісних термофільних видів траметоїдних грибів - Trametes cervina і T. ljubarskyi. Перший за сукупністю ознак був перенесений до роду Flavodon, а другий - до роду Loweрorus.