Ніна Анатоліївна Бісько (до 70-річчя від дня народження та 50-річчя наукової діяльності) - Гелюта, В.П.; Придюк, М.П.; Михайлова, О.Б.; Аль-Маалі, Г.А.; Андріанова, Т.В.; Гайова, В.П.; Ломберг, М.Л.; Митропольська, Н.Ю.; Тихоненко, Ю.Я.; Зикова, М.О.; Шевченко, М.В.; Мосякін, С.Л. (Український ботанічний журнал, 2019)
29 листопада 2019 р. виповнилося 70 років від дня народження та 50 років наукової діяльності знаного вченого в галузі біотехнології, фізіології, біохімії, екології та культивування базидієвих макроміцетів, доктора біологічних наук, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, провідного наукового співробітника відділу мікології Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України Ніни Анатоліївни Бісько.