Пам'яті видатного педагога та науковця, професора Світлани Сергіївни Морозюк (14.06.1937 – 07.11.2019) - Білявський, С.М.; Журавель, Н.М.; Протопопова, В.В.; Когут, Е.І.; Шевера, М.В. (Український ботанічний журнал, 2019)
563 Український ботанічний журнал , 2019, 76(6) Пам'яті видатного педагога та науковця, професора СВІТЛАНИ СЕРГІЇВНИ МОРОЗЮК (14.06.1937 – 07.11.2019) 7 листопада 2019 року відійшла у вічність професор Світлана Сергіївна Морозюк – знаний науковець- ботанік, талановитий педагог, популяризатор науки. Її інтереси були різнобічні – флористика, систематика, флорологія, охорона природи, історія науки, питання вищої та середньої освіти, а доробок – загальновизнаний.