Використання біотехнологічних методів у створенні вихідного матеріалу для селекції органічних сортів томата
Aims of the research were justification of need to create the initial source for breeding tomato varieties suitable for growing in organic and energy-saving technologies and assessment of the prospects of in vitro cell technologies using for the creation and reproduction of the source material for o...
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | Івченко, Т.В., Корнієнко, С.І., Горова, Т.К., Мірошніченко, Т.М., Гурін, М.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2015
|
Назва видання: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177520 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Використання біотехнологічних методів у створенні вихідного матеріалу для селекції органічних сортів томата / Т.В. Івченко, С.І. Корнієнко, Т.К. Горова, Т.М. Мірошніченко, М.В. Гурін // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 17. — С. 169-173. — Бібліогр.: 6 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Оптимізація біотехнологічних підходів у системі збереження генофонду свиней миргородської породи
за авторством: Метлицька, О.І., та інші
Опубліковано: (2014) -
Нанополімери на основі полі-ДМАЕМ – перспективні вектори для доставки генетичного матеріалу у рослинні клітини
за авторством: Бузіашвілі, А.Ю., та інші
Опубліковано: (2015) -
Введення в культуру in vitro різних сортів сої (Glycine max (L.) Merr.), стерилізація та динаміка калюсоутворення
за авторством: Забейда, О.Ф., та інші
Опубліковано: (2015) -
Вплив біологічнофункціональних речовин на ріст пшениці та склад мікрофлори її різосфери
за авторством: Тугай, Т.І., та інші
Опубліковано: (2015) -
Порівняльна ефективність використання методів оцінки пивоварних сортів ячменю за спектром гордеїнів
за авторством: Дикун, М.О., та інші
Опубліковано: (2014)