Пам’яті професора Ондраша Терпо (1925–2015) - Шевера, М.В.; Протопопова, В.В.; Бурда, Р.І.; Тохтарь, В.К. (Український ботанічний журнал, 2015)
Українські ботаніки з глибоким сумом сприйняли звістку про те, що 31 березня 2015 р. на 90-му році життя відійшов у вічність видатний угорський учений, педагог і організатор науки, професор Ондраш Терпо.