Лев Сергійович Балашов. Світлої пам’яті вченого - Дубина, Д.В. (Український ботанічний журнал, 2015)
17 червня 2015 р. на 86-му році перестало битися серце відомого вченого в галузі геоботаніки, екології, болотознавства, лукознавства, охорони природи, доктора біологічних наук, професора, лауреата премії імені М.Г. Холодного НАН України Лева Сергійовича Балашова.