Zeroviella, новий рід ксанторіоїдних лишайників (Teloschistaceae, Ascomycota), підтверджений даними тригенної філогенії - Кондратюк, С.Я.; Кім, Ю.А.; Ю, Н.-Н; Джеонг, М.-Х; Янг, С.-Х; Кондратюк, А.С.; Зареї-Даркі, Б.; Хо, Д.-С (Український ботанічний журнал, 2015)
Новий рід Zeroviella S.Y. Kondr. & J.-S. Hur (Xanthorioideae, Teloschistaceae) запропонований для широко розповсюдженої в Палеарктиці Rusavskia papillifera-групи видів на основі комбінованого філогенетичного аналізу, що ґрунтується на ITS і великій субодиниці (LSU) ядерної ДНК та 12S малої субодиниці мітохондріальної ДНК. Описано і проілюстровано новий для науки вид Zeroviella esfahanensis S.Y. Kondr., B. Zarei-Darki & J.S. Hur. Запропоновано сім нових комбінацій для роду Zeroviella (зокрема для: Zeroviella coreana, Z. digitata, Z. domogledensis, Z. laxa, Z. mandschurica, Z. papillifera і Z. ussurica). Крім того, запропоновано сім нових комбінацій для представників різних родів родини Teloschistaceae (зокрема: Blastenia catalinae, Fulgogasparrea brouardii, Scythioria duritzii, Scythioria flavogranulosa, Sirenophila cliffwetmorei, Squamulea nesodes, і Villophora microphyllina), статус яких підтверджено сучасними молекулярними даними.