Підвищення продуктивного і адаптивного потенціалів пшениці м’якої озимої

Підвищення адаптивного потенціалу пшениці озимої забезпечується еволюційно-аналоговим принципом селекції та формуванням нових коадаптивних асоціацій генів з участю пшенично-житніх траслокацій 1BL/IRS та 1АL/IRS. Сортозміну необхідно проводити через 5-7 років. Первинне насінництво ведеться оригін...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Дата:2008
Автори: Власенко, В.А., Кочмарський, В.С., Коломієць, Л.А., Маринка, С.М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2008
Назва видання:Фактори експериментальної еволюції організмів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178093
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Підвищення продуктивного і адаптивного потенціалів пшениці м’якої озимої / В.А. Власенко, В.С. Кочмарський, Л.А. Коломієць, С.М. Маринка // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 21-25. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Підвищення адаптивного потенціалу пшениці озимої забезпечується еволюційно-аналоговим принципом селекції та формуванням нових коадаптивних асоціацій генів з участю пшенично-житніх траслокацій 1BL/IRS та 1АL/IRS. Сортозміну необхідно проводити через 5-7 років. Первинне насінництво ведеться оригінаторами сортів (селекціонерами).