Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автори: Алексеева, Е.И., Смирнов, С.О.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2008
Назва видання:Фактори експериментальної еволюції організмів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178270
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта / Е.И. Алексеева, С.О. Смирнов // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 280-283. — Бібліогр.: 4 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine