Аутентичні матеріали видів роду Tragopogon (Asteraceae) у гербарії Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (CWU) - Гамуля, Ю.Г. (Український ботанічний журнал, 2016)
Наведено перелік аутентичних гербарних зразків видів роду Tragopogоn, описаних і досліджених І.В. Артемчуком і М.В. Клоковим, які зберігаються в гербарії Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (CWU). Встановлено наявність 36 аутентичних зразків, серед яких голотип Tragopogon borysthenicus Artemczuk, а також 12 паратипів і 23 зразки, котрі також можна віднести до аутентичного матеріалу видів Tragopogon borysthenicus Artemczuk, T. borysthenicus Artemczuk var. macrocarpus Artemcz., T. podolicus (Besser ex DC.) Artemczuk, T. melanantherus Klokov, T. leiorhynchus Klokov, T. tauricus Klokov.