Соломон Павлович Вассер (до 70-річчя від дня народження) - Дудка, І.О.; Гелюта, В.П.; Бісько, Н.А.; Андріанова, Т.В.; Гродзинська, Г.А. (Український ботанічний журнал, 2016)
26 серпня 1946 р. виповнюється 70 років від дня народження і 50 років наукової діяльності співробітника Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, члена-кореспондента НАН України, професора, доктора біологічних наук Соломона Павловича Вассера.