V Український з’їзд з електрохімії - Глущак, Т. (Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України, 2008)
V Український з’їзд з електрохімії, присвячений 90-річчю заснування Національної академії наук України, відбувся 20–24 жовтня 2008 року в м. Чернівці. З’їзд було організовано Інститутом загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України (ІЗНХ НАНУ), Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича (ЧНУ) та науковою радою з проблеми “Електрохімія” НАН України.