Про виконання цільової комплексної програми НАН України "Створення та розвиток науково-видавничого комплексу НАН України" на 2016–2020 роки (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 23 грудня 2020 р.) - Яцків, Я.С. (Вісник НАН України, 2021)
У доповіді наведено результати виконання цільової комплексної програми НАН України «Створення та розвиток науково-видавничого комплексу НАН України». Зазначено, що реалізація програми була важливим кроком щодо упорядкування підготовки та випуску видавничої продукції Академії і створення умов для подальшого розвитку її видавничої діяльності. Запропоновано започаткувати нову цільову комплексну програму НАН України на період 2021–2025 рр., спрямовану на ефективніше забезпечення потреб Академії у виготовленні високоякісної наукової видавничої продукції та вирішення нагальних організаційних і науково-методичних завдань.