Стратегічні комунікації в науково-інформаційному процесі сучасності - Горовий, В.М. (Вісник НАН України, 2021)
Розглянуто роль стратегічних інформаційних комунікацій у розвитку академічної науки та особливості їх застосування в рамках Стратегії розвитку сфери інноваційної діяльності на період до 2030 року з метою формування національної інноваційної екосистеми. Показано, що актуальність таких інструментів керування процесом використання здобутків вітчизняної науки в суспільній практиці постійно зростає.