Україна в історії Європи ХІХ – початку ХХІ ст.: історичні нариси - Бевзюк, Є. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Україна в історії Європи ХІХ – початку ХХІ ст.: історичні нариси / За ред. чл.-кор. НАН України С.В.Віднянського. – К.: Інститут історії України НАН України, 2020. – 814 с.