Сторінка з історії української літературної мови - Русанівській, В. (Культура слова, 2016)
Уривки з праці В. М. Русанівського «Історія української літературної мови» (Русанівський В. М. Історія української літературної мови: Підручник. – К.: АртЕК, 2001. – С. 268-270).