Словник і питання культури мови - Рильський, М. (Культура слова, 2020)
Це текст доповіді М. Рильського на республіканській науковій конференції з питань культури мови (11—15 лютого 1963 p.), яку виголосив завідувач відділу лексикології і лексикографії Інституту мовознавства ім. О. О. Потебні АН УРСР JI. С. Паламарчук.