75-річчя члена-кореспондента НАН України В. О. Ямпольського (Вісник НАН України, 2021)
14 червня виповнилося 75 років відомому фізику-теоретику, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, члену-кореспонденту НАН України Валерію Олександровичу Ямпольському.