Андрій Сахаров — людина-епоха (спільні Загальні збори Відділення фізики і астрономії НАН України та Відділення ядерної фізики та енергетики НАН України, присвячені 100-річчю від дня народження Андрія Сахарова) (Вісник НАН України, 2021)
21 травня 2021 р. в онлайн-форматі відбулися спільні Загальні збори Відділення фізики і астрономії НАН України та Відділення ядерної фізики та енергетики НАН України, присвячені 100-річчю від дня народження видатного вченого-фізика і правозахисника, лауреата Нобелівської премії миру 1975 року Андрія Дмитровича Сахарова.