Реєстр надгробків XVIII – початку ХХ ст. Вознесенського кладовища міста Глухова - Мірошниченко, О.М. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті вперше вводиться до наукового обігу реєстр надгробків XVIII – початку ХХ ст. Вознесенського кладовища. У формі таблиці подана інформація про пам’ятки: місце розташування, тип, матеріал, ініціали покійника, роки життя та смерті, стан збереження.