Синтез чотирирівневої схеми суміщеного автомата - Баркалов, О.О.; Тітаренко, Л.О.; Візор, Я.Є.; Матвієнко, О.В. (Control systems & computers, 2019)
Запропоновано метод зменшення апаратурних витрат у схемі суміщеного автомата, що реалізовується в спільному базисі елементів LUT і блоків пам'яті EMB. Метод заснований на заміні логічних умов і розбитті множин логічних станів на класи. Кожен клас відповідає окремому блоку схеми. Такий підхід призводить до схем з регулярною структурою і чотирма логічними рівнями. Наведено приклад використання запропонованого методу. Показано умови його застосування.