Задачі про найкоротші k-вершинні цикли та шляхи - Стецюк, П.І.; Соломон, Д.І.; Григорак, М.Ю. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2021)
Робота присвячена побудові математичних моделей для задач про найкоротші цикли та шляхи, які проходять через задану кількість вершин орієнтованого графа. Такі цикли та шляхи називаються k-вершинними, де 1<k<n, n – кількість вершин графа.