Біосенсорні прилади у виробництві алкогольних і безалкогольних напоїв
В статті розкрито основні принципи побудови біосенсорних приладів, їх практична реалізація та застосування. Представлені власні результати розробки бездротової мережі "розумних" мультисенсорів та біосенсорних приладів для експрес-діагностики стану виноградних і плодоягідних культур та конт...
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | , , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України
2021
|
Назва видання: | Кібернетика та комп’ютерні технології |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/181354 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Біосенсорні прилади у виробництві алкогольних і безалкогольних напоїв / Г.В. Антонова, Є.В. Бабенко, О.В. Вороненко, І.Б. Галелюка, А.В. Кедич, О.В. Ковирьова // Кібернетика та комп’ютерні технології: Зб. наук. пр. — 2021. — № 3. — С. 103-114. — Бібліогр.: 17 назв. — укр. |