Біосенсорні прилади у виробництві алкогольних і безалкогольних напоїв

В статті розкрито основні принципи побудови біосенсорних приладів, їх практична реалізація та застосування. Представлені власні результати розробки бездротової мережі "розумних" мультисенсорів та біосенсорних приладів для експрес-діагностики стану виноградних і плодоягідних культур та конт...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2021
Автори: Антонова, Г.В., Бабенко, Є.В., Вороненко, О.В., Галелюка, І.Б., Кедич, А.В., Ковирьова, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України 2021
Назва видання:Кібернетика та комп’ютерні технології
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/181354
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Біосенсорні прилади у виробництві алкогольних і безалкогольних напоїв / Г.В. Антонова, Є.В. Бабенко, О.В. Вороненко, І.Б. Галелюка, А.В. Кедич, О.В. Ковирьова // Кібернетика та комп’ютерні технології: Зб. наук. пр. — 2021. — № 3. — С. 103-114. — Бібліогр.: 17 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine