Видатний математик, вчитель, людина (до 70-річчя від дня народження члена-кореспондента НАН України І.Д. Чуєшова) - Резуненко, О.В.; Рижкова, І.А.; Фастовська, Т.Б. (Вісник НАН України, 2021)
Статтю присвячено пам’яті видатного українського математика, фахівця в галузі рівнянь з частинними похідними і динамічних систем, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки (2010), завідувача кафедри математичної фізики та обчислювальної математики Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна (2000–2015), доктора фізико-математичних наук (1990), професора (1992), члена-кореспондента НАН України (2009) Ігоря Дмитровича Чуєшова.