Вони відкривали лазерну епоху (до 90-річчя академіка НАН України М.С. Бродина) - Негрійко, А.М. (Вісник НАН України, 2021)
30 вересня виповнюється 90 років відомому вченому в галузі фізики твердого тіла, нелінійної оптики та квантової електроніки, лауреату Ленінської премії (1966), Державних премій СРСР (1982), УРСР (1974) та України (1994) в галузі науки і техніки, заслуженому діячеві науки і техніки України (1992), повному кавалеру ордена «За заслуги», лауреату премії ім. К.Д. Синельникова НАН України (1998), академіку-секретарю (1990—1998) Відділення фізики і астрономії НАН України, директору (1987—2006) Інституту фізики НАН України (нині — почесному директору), доктору фізико-математичних наук (1963), професору (1968), академіку НАН України (1982) Михайлу Семеновичу Бродину.