Использование методов химического анализа при экологических исследованиях тепловодных рыбных хозяйств - Олексиенко, Н.В. (Журнал Хроматографічного товариства, 2008)
Методом атомно-адсорбційної спектроскопії проведені дослідження вмісту важких металів в органах і тканинах двох та трирічних канальних сомів, яких вирощували у басейнах Придніпровського рибного господарства.