Оценка эффективности очистки сточных вод полигонов промышленных отходов с использованием атомно-адсорбционного метода - Швец, Д.И.; Каленюк, А.А.; Шрамкова, Т.Г.; Пономарева, Т.В. (Журнал Хроматографічного товариства, 2008)
Проведені дослідження з використанням атомно-адсорбційного методу аналізу сорбційних властивостей морських водоростей і природних карбонатів по відношенню до іонів важких металів.