Лінгвістичні засади побудови електронного граматичного словника турецької мови - Широков, К.В. (Мовознавство, 2008)
У статті розглянуто принципи побудови словозмінної класифікації слів турецької мови. Досліджено формальну структуру словозміни для турецького іменника та виведено відповідні парадигматичні формули. Для турецького іменника виділено й описано множину словозмінних класів та подано повний перелік граматичних значень. Описано будову Електронного граматичного словника турецької мови.