Формалізований підхід до опису словозмінних процесів у турецькій лексичній системі - Широков, К.В. (Мовознавство, 2008)
У статті розглянуто принципи побудови словозмінної класифікації слів турецької мови. Досліджено формальну структуру словозміни для турецького іменника та виведено відповідні парадигматичні формули. Для турецького іменника виділено й описано множину словозмінних класів та подано перелік граматичних значень.