Генеалогічне дерево роду Бодянських - Саверська-Лихошва, В. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Дане дослідження є першою спробою створення генеалогічного дерева родини прославленого вченого-філолога, історика та етнографа, професора Московського університету Осипа Максимовича Бодянського, родина якого мешкала у містечку Варва колишньої Полтавської губернії. Публікація стане в пригоді всім, хто цікавиться процесом повернення забутих імен визначних українців, викличе цікавість у широкого читацького загалу.