Особливості словозміни в західноукраїнському варіанті літературної мови - Матвіяс, І.Г. (Мовознавство, 2011)
У статті розглядаються регіональні словозмінні форми повнозначних частин мови, які вживалися в західноукраїнському варіанті літературної мови і відрізнялися від відповідних форм у загальноукраїнській літературній мові.