Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики
Стаття присвячена визначенню генези давньоанглійської кулінарної лексики. Особливу увагу приділено джерелам її формування та значенню запозичень у становленні давньоанглійського кулінаронімікону....
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України
2015
|
Назва видання: | Мовознавство |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/183986 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики / Т.В. Подсікера // Мовознавство. — 2015. — № 1. — С. 78-84. — Бібліогр.: 19 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-183986 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-1839862022-04-29T01:26:32Z Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики Подсікера, Т.В. Стаття присвячена визначенню генези давньоанглійської кулінарної лексики. Особливу увагу приділено джерелам її формування та значенню запозичень у становленні давньоанглійського кулінаронімікону. The article outlines the origin of the Old English culinary vocabulary. Special attention is paid to the sources of its formation and the contribution of loan-words into the cooking vocabulary. 2015 Article Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики / Т.В. Подсікера // Мовознавство. — 2015. — № 1. — С. 78-84. — Бібліогр.: 19 назв. — укр. 0027-2833 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/183986 uk Мовознавство Інститут мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
description |
Стаття присвячена визначенню генези давньоанглійської кулінарної лексики. Особливу увагу приділено джерелам її формування та значенню запозичень у становленні давньоанглійського кулінаронімікону. |
format |
Article |
author |
Подсікера, Т.В. |
spellingShingle |
Подсікера, Т.В. Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики Мовознавство |
author_facet |
Подсікера, Т.В. |
author_sort |
Подсікера, Т.В. |
title |
Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики |
title_short |
Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики |
title_full |
Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики |
title_fullStr |
Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики |
title_full_unstemmed |
Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики |
title_sort |
генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики |
publisher |
Інститут мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України |
publishDate |
2015 |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/183986 |
citation_txt |
Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики / Т.В. Подсікера // Мовознавство. — 2015. — № 1. — С. 78-84. — Бібліогр.: 19 назв. — укр. |
series |
Мовознавство |
work_keys_str_mv |
AT podsíkeratv genetičnijskladdavnʹoanglíjsʹkoíkulínarnoíleksiki |
first_indexed |
2023-10-18T22:58:07Z |
last_indexed |
2023-10-18T22:58:07Z |
_version_ |
1796156905977020416 |