Особливості реалізації геортонімів у контексті народно-календарних прислів’їв (граматичний і міфологічний аспекти) - Єрмоленко, С.С. (Мовознавство, 2017)
Статтю присвячено проблематиці взаємодії іманентно-мовних (граматичних) і екстралінгвістичних (пов’язаних із вторинною християнською міфологією) чинників у реалізації геортонімів та агіонімів у контексті народнокалендарних прислів’їв.