Интертекстуальный дискурс в романе Л. Улицкой „Медея и её дети” - Коршунова, С. (Питання літературознавства, 2009)
Досліджується інтертекстуальний діалог між відомим античним міфом і авторською його інтерпретацією в умовах нової парадигми мислення та цінностей, породжених, зокрема, і тою мультикультурною ситуацією, в якій створювався роман Людмили Уліцкої „Медея та її діти”.