Купріянов Є.В. Лексикографічна система іспанської мови: феноменологія інтегрального опису - Левченко, О. (Мовознавство, 2019)
Рецензія на книгу: Купріянов Є. В. Лексикографічна система іспанської мови: феноменологія інтегрального опису. Київ. : УМІФ НАНУ, 2018. — 254 с.