Міфологеми „нової людини” в українській драматургії 20-30 рр. ХХ століття - Школа, В. (Питання літературознавства, 2009)
Досліджено функціонування міфологеми „нової людини” в українській драматургії 20-х років ХХ століття. Аналіз здійснено на матеріалі творів М. Куліша, І. Дніпровського, Я. Мамонтова.