Про стан реалізації заходів з реформування НАН України (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 12 січня 2022 р.) - Загородній, А.Г. (Вісник НАН України, 2022)
У доповіді наведено основні результати роботи та широкий спектр вжитих заходів за стратегічно важливими напрямами реформування діяльності Національної академії наук України у 2021 р. з метою підвищення ефективності наукових досліджень.