Словник агентивів української мови - Михайлова, Т. (Лексикографічний бюлетень, 2012)
Рецензія на словник: Годована, М. П. С ловник-довідник назв осіб за видом діяльності / М. Г одована; за ред. Л. В. Т уровської. – К.: Наукова думка, 2009. – 176 с. – Бібліогр.: с. 7.