Теоретичні підходи до визначення сутності управління системами контролю та якістю виробництва продукції бджільництва
Мета статті: проаналізувати теоретичні аспекти та наукові тлумачення визначення сутності управління системами контролю та якості виробництва та умов зберігання продукції бджільництва. Методика дослідження: у процесі дослідження використано метод пізнання, узагальнення (при узагальнені теоретични...
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2022
|
Назва видання: | Економічний вісник Донбасу |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/185588 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Теоретичні підходи до визначення сутності управління системами контролю та якістю виробництва продукції бджільництва / С.Ю. Коваль, В.В. Россоха // Економічний вісник Донбасу. — 2022. — № 1 (67). — С. 41-51. — Бібліогр.: 31 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | Мета статті: проаналізувати теоретичні аспекти та наукові тлумачення визначення сутності управління системами
контролю та якості виробництва та умов зберігання продукції бджільництва.
Методика дослідження: у процесі дослідження використано метод пізнання, узагальнення (при узагальнені теоретичних положень управління системами якості), аналізу та синтезу (при формуванні висновків).
Результати дослідження: розглянуто теоретичні аспекти та наукові тлумачення визначення сутності управління системами контролю та якості. Виявлено недостатність дослідження питань контролю та якості виробництва та умов зберігання продукції бджільництва.
Елементи наукової новизни: систематизовано теоретичні підходи та наукові тлумачення визначення сутності управління системами контролю та якості продукції бджільництва та запропоновано заходи, щодо оптимізації системи управління та якості та умов зберігання продукції бджільництва.
Практична значущість: внесені пропозиції щодо підвищення якості продукції бджільництва в умовах погіршення екологічної ситуації в країні. |
---|