Військова преса в оддзеркаленні публікацій часопису "Киевская старина” - Усенко, П.Г. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2018)
Дослідження присвячено публікаціям, якими “Киевская старина” репрезентувала сторінки військової преси. Тему висвітлено в аспекті історії журналістики та в контексті шевченкознавства.