Проблеми хімії гетерогенних координаційних та гібридних систем і матеріалів (Сесія наукових рад НАН України з проблем "Неорганічна хімія” та "Електрохімія”) - Коваль, Л.; Глущак, Т. (Украинский химический журнал, 2011)
16 листопада 2010 року в Інституті загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України (ІЗНХ) відбулася сесія наукових рад з проблем “Неорганічна хімія” та „Електрохімія”, приурочена до 75-річчя академіка С.В. Волкова.