Особливості антиоксидантної дії фенолів при окисненні етилбензолу в емульсії масло—вода

Встановлено, що дія фенольних антиоксидантів при окисненні етилбензолу в емульсії має ряд особливостей, пов’язаних з впливом колоїдно-хімічних факторів системи. Антиоксидантна активність фенолів в емульсії етилбензол—вода залежить від розподілу фенолів між фазами, гідрофільно-ліпофільних властивосте...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України
Дата:2011
Автори: Філіпенко, Т.А., Ніколаєвський, А.М., Грибова, Н.Ю.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України 2011
Назва видання:Украинский химический журнал
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/187413
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Особливості антиоксидантної дії фенолів при окисненні етилбензолу в емульсії масло—вода / Т.А. Філіпенко, А.М. Ніколаєвський, Н.Ю.Грибова // Украинский химический журнал. — 2011. — Т. 77, № 9. — С. 61-64. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine