До 70-річчя доктора історичних наук, професора М.Кугутяка - Реєнт, О.; Лисенко, О.; Марущенко, О. (Український історичний журнал, 2022)
Нинішній 2022й рік є ювілейним для відомого українського вченого історика, краєзнавця, наставника і вихователя студентської молоді Миколи Васильовича Кугутяка. Йому, доктору історичних наук, професору, заслуженому діячеві науки і техніки України, декану факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, виповнилося 70 років.