Регіональні об’єднавчі процеси країн Балтії й Білорусі у 1919-1920 рр. - Стрикун, І. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2011)
У статті авторка розглядає одну зі спроб національних політикумів Білорусі та країн Балтії здобути визнання з боку світової громадськості незалежності проголошених національних республік.