Наші презентації (Слово і Час, 2004)
Лесь Танюк. Слово. Театр. Життя. Вибране: У 3 т.; Лариса Горболіс. Парадигма народнорелігійної моралі в прозі українських письменників кінця XIX — початку XX ст.; “Найголовніше... — момент істини”. Пам’яті Леоніда Новиченка; Т.М.Лебединская. Санкт-Петербург и Украина XV III- XX вв.: Историко-биографический словарь; Валентина Соболь. Пам’ятна книга Дмитра Туптала; Павло Усенко. “Державний кулак”; Сучасність. — 2004. — № 5; Кур’єр Кривбасу. — 2004. - №5; Українська мова і література в середніх школах, гімназіях, ліцеях та колегіумах. - 2004. - № 2; Київ. — 2004. — N° 3; Критика. — 2004. — Число 4; Книжник Review. — 2004. — Ne 8; Книжник Review. — 2004. — № 9; Книжник Review. — 2004. — Ne 10.