Оцінка інтенсивності конкуренції у виноробній промисловості України

Розроблено шкалу оцінки інтенсивності конкуренції у виноробній промисловості України за інтегральним коефіцієнтом. Теоретичний матеріал підкріплено аналізом стану конкуренції між двадцятьма підприємствами виноробства Півдня України. Виділено причини наявного ступеня інтенсивності конкуренції. Ключо...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автор: Зайцева, Н.О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут економіки промисловості НАН України 2010
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/18951
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Оцінка інтенсивності конкуренції у виноробній промисловості України/ Н.О. Зайцева // Економіка пром-сті. — 2010. — № 2. — С. 163-167. — Бібліогр.: 11 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine