Поєднаність показників племінної цінності у бугаїв-плідників за селекційними ознаками - Петренко, І.П.; Бірюкова, О.Д.; Мохначова, О.І. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2010)
Проаналізовано рівні кореляційних зв’язків, а також практичну закономірність співвідношення кількісно і у відсотках між значеннями племінної цінності (ПЦ) індивідуально у бугаїв-плідників німецької червоно-рябої молочної породи за основними селекційними ознаками.