“Біблія та відродження духовної культури в Україні” - Ковальчук, Г. (Слово і Час, 2003)
З квітня ц.р. в Національній бібліотеці України ім. В.І.Вернадського (НБУВ) було проведено круглий стіл, присвячений 100-річчю виходу Святого Письма в перекладах П.Куліша, І.Пулюя, І.Нечуя-Левицького.